Club Touareg Forum banner

1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
110 Posts
Discussion Starter #1
I had new pressure sensors placed last year and I have never been successful getting them to sync. I am starting to wonder if the shop ever installed them. Any suggestions appreciated, otherwise I am looking into shutting the TPMS off.
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
What year ?

on my T2 V8 i had success in running engine, deflate under 2 bar and then inflate back up. drive slow around for system to learn in.

I bought Doorman TPMS sensors and no issues.
 

·
Registered
Joined
·
227 Posts
The sensor frequency changed several years ago. Some sensors can operate on both fequencies, some can't, so your problem may depend on which sensors you bought.
 

·
Registered
Joined
·
110 Posts
Discussion Starter #4
I have a T1 2004 and I bought iMTPMS sensors used successfully by someone on the forum for the same model. I tried the company can not bet a response. I'll try your method. I don't believe I tried very low pressures.
 

·
Registered
Joined
·
2,004 Posts
No worries...... this troll has edited the previously helpful post made in one of your other threads.

Please continue to enjoy your TPMS light. :p
 

·
Registered
Joined
·
2,004 Posts
2000 posts in a year, get a liffe Troll
It's been over a year, and I'm not at 2k yet... but I'm getting close! 🤙

Best part is, my TPMS is OFF and I'm not being annoyed by any related warning lights while running my sensorless winter gear. :cool:
 
1 - 10 of 10 Posts
Top