Cześć, dostałem mojego Touarega w 2019 roku, jedną rzeczą, która mnie intryguje, jest to, że najnowsza generacja Touarega CR zawsze pokazuje Picture-in-picture. Mam na myśli to, że zauważysz, że dopóki nie używasz fabrycznych map i nie podłączysz telefonu komórkowego, stosunkowo 7-calowe okno wyświetla się na ogromnym 15-calowym monitorze i nie wypełnia ekranu. To mnie rozczarowało. To jest oryginalny Carplay. Załączone zdjęcia. Zakładam, że grupa VW nie woli widzieć rosnącego uzależnienia właścicieli samochodów od urządzeń zewnętrznych, takich jak Android Auto i Apple Carplay.
Dzięki ciężkiej pracy w końcu mogę powiększyć ściśnięte okno. Załączone zdjęcia.
Na pełnym ekranie apple carplay mam wszystkie aplikacje, które są kompatybilne z Carplay i wszystkie szczegóły mapy, w tym ikony, są powiększone. Opublikowałem film na Utube pokazujący szczegóły.
Przez kilka miesięcy prowadziłem badania i rzeczywiście jest to trudne...
Dzięki ciężkiej pracy w końcu mogę powiększyć ściśnięte okno. Załączone zdjęcia.
Na pełnym ekranie apple carplay mam wszystkie aplikacje, które są kompatybilne z Carplay i wszystkie szczegóły mapy, w tym ikony, są powiększone. Opublikowałem film na Utube pokazujący szczegóły.
Przez kilka miesięcy prowadziłem badania i rzeczywiście jest to trudne...