Club Touareg Forum banner
21 - 40 of 88 Posts
Chciałbym zrobić 40 do 50 mm w moim t3.... jedyne co do tej pory znalazłem to dystanse do mocowania sprężyn i nie jestem ich wielkim fanem... Ktoś ma jakieś sugestie? Podobnie jak Paisan powyżej, mam gotówkę na odpowiedni zestaw.

Tego sobie nie przypominam.

Mam 2013 i byłbym zainteresowany pracą nad zaprojektowaniem zestawu podnoszącego. Czego tak naprawdę szukasz pod względem podnoszenia i funkcjonalności?

Dla mnie chciałbym podniesienie o 1,5 cala z możliwością zmiany wysokości jazdy w terenie. Jestem trochę ciekaw podnoszenia ramy pomocniczej, którą można obniżyć do standardowej wysokości na drodze i podnieść o cal lub dwa wyżej w terenie. Zakładam, że osie będą prawdziwym czynnikiem ograniczającym...

Jakieś przemyślenia?

Nadal robię zestawy, jeśli ktoś jest zainteresowany,

Szukałem obniżenia ramy pomocniczej tuż przed sprzedażą mojej, popraw największy szczegół, przekładnię kierowniczą, w przeciwnym razie może to być dość łatwe,

Zrobiłem małe obniżenie ramy z tyłu mojej, oddzielając górną kołyskę od nadwozia,

Tutaj wszystkie bazy są pokryte,

Kilka zestawów za drzwiami,
Alex, mam Cayenne z 2013 roku i próbuję zdobyć dystanse do podnoszenia. Czy dowiedziałeś się czegoś o kompatybilności swoich dystansów z późniejszymi modelami Touaregów? Jest rosyjska firma sprzedająca plastikowe dystanse na eBayu, twierdząc, że są kompatybilne. W każdym razie, jestem zainteresowany dowiedzeniem się więcej o twoich dystansach.

Szukałem obniżenia ramy pomocniczej tuż przed sprzedażą mojej, popraw największy szczegół id przekładni kierowniczej, w przeciwnym razie może to być dość łatwe,

Zrobiłem małe obniżenie ramy z tyłu mojego samochodu, oddzielając górną kołyskę od nadwozia,
alex gee Czy twoje zestawy będą działać dla hybrydy V6 z 2012 roku i czy możesz wysłać do USA?

Cześć Alex,

Cześć. Od 3 dni jestem nowy w życiu Treg.
Jeśli nie widziałeś tego wątku, to jako nowy właściciel powinieneś poświęcić czas na jego przeczytanie - prawdopodobnie zaoszczędzisz w ten sposób pieniądze na pewnym etapie!

https://www.mytreg.com/index.php?/topic/10163-buying-a-used-touareg-what-to-look-for/

A jeśli potrzebujesz większych opon do podnoszenia . . .

https://www.clubtouareg.com/forums/f44/maximum-tyre-sizes-t1-and-t2-45129.html

A jeśli kupisz inne felgi, Twój model używa 5x130 PCD, więc nie daj się złapać na stare felgi R5, które mają 5x120 PCD.

Szukałem obniżenia ramy pomocniczej tuż przed sprzedażą mojej, poprawiając największy szczegół, jaki mam, przekładnię kierowniczą, w przeciwnym razie mogłoby to być dość łatwe,

Zrobiłem małe obniżenie ramy z tyłu mojego, oddzielając górną kołyskę od nadwozia,
Jestem zainteresowany, ale nie mogę wysłać Ci wiadomości

21 - 40 of 88 Posts