Mam nieregulowane zawieszenie w Touaregu z '08 i szukam zestawu podnoszącego 2-3 cale. Czy ktoś ma jakieś dobre rady? Wiem, że w przeszłości było kilka wątków na ten temat..... Proszę o pomoc! Dzięki Rob:confused2:
Jest gość z Cayenne, który wykonał zestaw dystansów ramy pomocniczej, aby uzyskać trochę podniesienia i utrzymać przeguby napędowe w umiarkowanym kącie.Czy ktoś kiedyś przyglądał się podnośnikom ramy pomocniczej?
MG
Właśnie zamierzam to zrobić, ale nie do tego stopnia, w którym trzeba modyfikować przegub kierowniczy do przekładni itp.Czy ktoś kiedykolwiek przyglądał się podnośnikom ramy pomocniczej?
MG
Alex, mam Cayenne z 2013 roku i próbuję zdobyć dystanse do podnoszenia. Czy dowiedziałeś się czegoś o kompatybilności swoich dystansów z późniejszymi modelami Touaregów? Jest rosyjska firma sprzedająca plastikowe dystanse na eBayu, twierdząc, że są kompatybilne. W każdym razie, jestem zainteresowany dowiedzeniem się więcej o twoich dystansach.Tutaj wszystkie bazy są pokryte,
Kilka zestawów za drzwiami,
alex gee Czy twoje zestawy będą działać dla hybrydy V6 z 2012 roku i czy możesz wysłać do USA?Nadal robię zestawy, jeśli ktoś jest zainteresowany,
Szukałem obniżenia ramy pomocniczej tuż przed sprzedażą mojej, popraw największy szczegół id przekładni kierowniczej, w przeciwnym razie może to być dość łatwe,
Zrobiłem małe obniżenie ramy z tyłu mojego samochodu, oddzielając górną kołyskę od nadwozia,
Jeśli nie widziałeś tego wątku, to jako nowy właściciel powinieneś poświęcić czas na jego przeczytanie - prawdopodobnie zaoszczędzisz w ten sposób pieniądze na pewnym etapie!Cześć Alex,
Cześć. Od 3 dni jestem nowy w życiu Treg.
Jestem zainteresowany, ale nie mogę wysłać Ci wiadomościNadal robię zestawy, jeśli ktoś jest zainteresowany,
Szukałem obniżenia ramy pomocniczej tuż przed sprzedażą mojej, poprawiając największy szczegół, jaki mam, przekładnię kierowniczą, w przeciwnym razie mogłoby to być dość łatwe,
Zrobiłem małe obniżenie ramy z tyłu mojego, oddzielając górną kołyskę od nadwozia,