Club Touareg Forum banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
26 Posts
Discussion Starter #1
Hello,

Currently I have these errors on Access/Start authorization Module:
00179 - Access/Start Authorization Antenna; Drivers Side (R134)
011 - Open Circuit
00180 - Access/Start Authorization Antenna; Passenger Side (R135)
011 - Open Circuit
00181 - Access/Start Authorization Antenna (in Rear bumper) (R136)
011 - Open Circuit
00183 - Interior Access/Start Authorization Antenna 1 (R138)
011 - Open Circuit

I would find it hard to believe that all of them failed a similar time. Is there a connector they all go through, besides the 81 pin one for the J518 module? I also have the an error for the CAN bus:

00470 - Company Comfort Databus in Single Wire
011 - Open Circuit
 

·
Registered
Joined
·
26 Posts
Discussion Starter #3
I did. There were lots of issues with the car and can't remember which one fixed this exactly but I beleive the issue was the KESSY. There are 2 MOSFETs in the KESSY that die that causing all kinds of issues. If you google "vw kessy mosfet replacement" you'll find posts about it. I had to do it twice as the replacements died from a water leak issue and the original ones (suggested on other forums) I used were discontinued and had to source new ones.

Sent from my SM-N986U using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Only one question left ;-) What kind of physical errors did you get? My kessy is working fine, except the startbutton does not react. Fingerprint works, the stop part workst too.
 

·
Registered
Joined
·
26 Posts
Discussion Starter #6
I believe none of the door buttoms worked and there was a clicking from the engine bay when the car was locked but again it was a couple of years ago.


Sent from my SM-N986U using Tapatalk
 
1 - 6 of 6 Posts
Top