3.2 V6 loss of power - Club Touareg Forums
 
Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 05-13-2017 Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: May 2017
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
3.2 V6 loss of power

So have an issue with my 3.2V6 T1 on two occasions now I have had a loss of power while driving, no engine light and engine doesn't cut out it just drops to a rough idle and then picks up and drives fine.

I haven't had a chance to run codes yet but just wondering if this is a known problem on these?

Cheers
Andy
Andydunn2 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Club Touareg Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
 

VW Touareg News Delivered to your Email!

Stay up-to-date with Touareg news in your inbox.

unsusbcribe at anytime with one click

Close [X]