Odd transmission behavior when cold - Club Touareg Forums
 
Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 06-04-2019 Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 84
Thanks: 1
Thanked 4 Times in 4 Posts
Odd transmission behavior when cold

Iíve noticed recently that if my 2016 LUX sits for a day or so, when I first start it and pull out of my garage, the transmission seems to slip just like if I was riding the clutch on a manual transmission, or if it was in a super low gear. I get lots of rpms and it barely rolls for just a few seconds. Then it is fine until it sits again.

I did a reset to see if that will help, and Iím about to take in for service but just curious if anyone else has experienced this.

2016 Lux, Black Oak Brown
MarkinGA is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Club Touareg Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
 

VW Touareg News Delivered to your Email!

Stay up-to-date with Touareg news in your inbox.

unsusbcribe at anytime with one click

Close [X]